اطلاعاتت مال خودته. اینجا نوشتیم چی نگه میداریم و چرا
ایمیلت، اسمی که وارد میکنی، جاهایی که اضافه میکنید، امتیازها، نظرها و یادداشتها
برای امنیت اکانتت، نوع مرورگر و آدرس IP دستگاههایی که باهاشون وارد شدی رو هم نگه میداریم
فهرست مشترک رو فقط تو و پارتنرت میبینید. فهرست خصوصیت رو فقط خودت میبینی. اطلاعاتت رو به کسی نمیفروشیم
از تنظیمات میتونی از فهرست مشترک بیرون بیای یا اکانتت رو کامل حذف کنی. مکانهای حذفشده بعد از ۳۰ روز برای همیشه پاک میشن
© 2026 · Built by erphan.dev